Zussenavond met Hay High Tea

Ik heb zes geweldige schoonzussen en twee lieve tantes (de zussen van mijn schoonmoeder). Zo’n vijftien jaar geleden, toen mijn schoonmoeder nog leefde, hebben zij de ‘Zussenavond’ bedacht. Een avond (of een middag) één keer per twee maanden waarbij iedereen haar best doet om een plekje in de agenda vrij te maken en bij elkaar te komen voor een bakje koffie/thee en een heleboel gezelligheid. Voor mijn moeder en mij zijn deze avonden extra bijzonder. Vanaf het begin zijn we erbij geweest en ons helemaal thuis gevoeld bij mijn schoonfamilie.

Wanneer de Zussenavond bij iemand thuis wordt gehouden, geeft tante Annie aan wie van ons aan de beurt is om het gebak en de (volgens (schoon)moeders recept) gehaktballen mee te nemen. Verder mogen er de jaarlijkse Zussen-pannenkoeken uitjes en de Zussen-Sinterklaasavonden niet meer ontbreken. Wat ook een traditie aan het worden is, is het Zussen-High Tea uitje. Heerlijk om samen verschillende hartige en zoete hapjes te proeven en lekker bij te kletsen.

Afgelopen Zussenavond was weer de beurt aan de Hay Catering om een Armeense Zussen-‘Hay’ Tea te verzorgen. Hieronder wat foto’s van deze opnieuw gezellige avond.

Hay Catering-Zussen Hay Tea-01 Hay Catering-Zussen Hay Tea-02 Hay Catering-Zussen Hay Tea-03 Hay Catering-Zussen Hay Tea-04 Hay Catering-Zussen Hay Tea-05 Hay Catering-Zussen Hay Tea-06 Hay Catering-Zussen Hay Tea-07 Hay Catering-Zussen Hay Tea-08 Hay Catering-Zussen Hay Tea-09 Hay Catering-Zussen Hay Tea-10 IMG_6024   P1080766 P1080767

spacer

Laat een bericht achter